Review

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Wat klanten te zeggen heeft

Mevrouw verstaat haar vak goed!

★★★★★
5 5 1
Thuis in een woonhuis maar alles prima in orde! Werkelijk fantastische massage!! Een aanrader!!

Heerlijke massage

★★★★★
5 5 1
geweldige massage, helemaal nieuw na afloop

geen rugpijn meer

★★★★★
5 5 1
Had ontzettende rugpijn, na twee bezoekjes ben ik er helemaal vanaf. Echte aanrader

uitstekend

★★★★★
5 5 1
dames heren 4 x bij deze dame geweest fantastisch, ik loop al een aantal jaren met pijn in mijn rug en nek diverse adressen bezocht geen enkel resultaat, zijn alleen gericht opdat je vele malen terug komt deze dame is er op gericht je klacht op te lossen na 4 x voel ik resultaat geweldig. ik heb heel wat geprobeerd anti stress behandeling acupunctuur botten kraker geen enkel resultaat dit is een echte aanrader een toppertje ik ga hier mee door

Zeer goed

★★★★★
5 5 1
Ontzettende aardige vrouw en ze wist heel goed wat ze deed. Een aanrader en voor mijn gevoel veel beter dan een fysiotherapeut.

Heerlijk ontspannen!

★★★★★
5 5 1
Ondertussen een aantal keer geweest en iedere keer ga ik er heerlijk ontspannen weg!

pure vakmanschap

★★★★★
5 5 1
waar een orthopeed en fisio stoppen met behandelen gaat deze dame verder. Waardoor ik weer kan doen waar me passie ligt Hardlopen. als een oud scout weet ze alle knopen te ontwarren

Nu weet ik wat massage inhoudt

★★★★☆
4 5 1
Waar het voor de fisio,orthopeed en mensendieck ophoud gaat deze dame verder.Waardoor ik kan doen waar me passie ligt Dat is hardlopen.

heel effectief

★★★★★
5 5 1
Ben nu twee keer geweest, voelde mij erg ontspannen na de relaxing massage, en na de sportmassage ging t een stuk beter met mijn blessure.Was nagenoeg verdwenen. Mevrouw is zeer toegewijd, het voelt erg goed wat ze doet!Ben van plan om vaker te gaan.

Fantastisch

★★★★★
5 5 1
Nooit tevreden geweest totdat ik hier kwam. Geen woorden voor hoe goed zij is in haar vak. Ik ga elke maand ze is echt top. Een aanrader

PTSS

★★★★★
5 5 1
Ik heb PTSS, en elke keer ik een massage heb gehad voel ik als een last van mijn schouders afkomt

Topper!

★★★★★
5 5 1
Echt goeie massage gehad! De royal thai massage is echt een aanbeveling, ik voelde de spanning in mn spieren wegvloeien.

Goede massage

★★★★★
5 5 1
Hele goed massage. Ik heb erg veel baat bij de massage voor mijn stijve rug/nek. Heel Ontspannend. Een echte aanrader.

Geweldige behandeling

★★★★★
5 5 1
Na twee keer te zijn behandeld ben ik bijna van mijn klachten af. Niet geheel pijnloos, maar wie mooi wil zijn moet nu eenmaal pijn lijden.

Fantastische medische massage

★★★★★
5 5 1
Echt goede professionele massage!

Twijfel niet langer

★★★★★
5 5 1
Als je al twijfelt over een behandeling... Niet doen. Ga. Eindelijk iemand die haar vak verstaat.

Zeer goed, effectief en professioneel!

★★★★★
5 5 1
Zeer goede massages! De masseuse verstaat haar vak goed, ze voelt wat ze tegenkomt en (be)handelt naar bevinden; ze werkt vanuit gevoel en kijkt wat goed is voor jou lichaam, dat werkt zeer effectief. Ook de aankleding, bejegening en aanpak is zeer professioneel. Ik ga er graag terug.

Uitmuntend!

★★★★★
5 5 1
Fantastische massage!Mai weet wat ze doet.

Pedicure behandeling

★★★★★
5 5 1
Super behandeling en alles handmatig !!! Enige nadeel is dai ik geen heel gesprek kan voeren omdat er alleen engels gesproken wordt !!

Mevr.

★★★★☆
4 5 1
Kwam met een schouder die vast zat. Nu weer heerlijk los. Wel een paar dagen spierpijn gehad maar daar was ik op voorbereid. Zeker een aanrader.

Super goede massage

★★★★★
5 5 1
Mevrouw weet wat ze doet, heb veel massages gehad maar deze massage is was èèn van de beste. Zeker aanrader!! Is in een woonhuis maar super nette kamer, gewoon top!

Effectieve deep tissue massage

★★★★★
5 5 1
Ik heb vaak knopen in mijn rug en nek en ik heb niet zo'n goede houding. Na één massage (deep tissue) stond ik versteld hoe soepel ik blijkbaar kon zijn en hoe hard een gedegen massage nodig was. Mae weet wat ze doet en weet continu de juiste plekken te vinden die vast zitten. Na twee massages merk ik een enorm verschil: ik ben soepeler en mijn houding is beter. Echt een aanrader als je rug/schouder/nekklachten hebt.

eindelijk meer beweging

★★★★★
5 5 1
door fibromyalgie heb ik veel last van stijfheid door de massage kan ik mijn lijf meer bewegen en minder last van stijfheid

Heerlijk

★★★★★
5 5 1
Heerlijke Thaise massage gehad.Kan mijn lijf er weer een tijdje tegen.

Zeer goede stevige massage

★★★★★
5 5 1
Heb al heel wat massages gehad van anderen, maar dit is zeker een aanrader! Geen soft gedoe, maar stevig. Zeer goede -stevige- massage, masseur heeft er verstand van.

kwaliteit

★★★★★
5 5 1
Thuis in een woonhuis is de entourage misschien minder maar de openingstijden weer flexibeler .Mevrouw Mae heeft twee gouden handen , ik heb verschillende massages gehad in Almaar , balen Thailand en deze kan wedijveren met de beste.

Totale ontspanning

★★★★★
5 5 1
In 1 woord fantastisch!

Goede ervaring

★★★★★
5 5 1
Ik ben nu twee keer geweest en met goede resultaten. In de loop van de dagen na de behandeling ga ik steeds lichtvoetiger lopen. Er valt dus een last van je af!

Vakvrouw

★★★★★
5 5 1
De derde keer alweer en white lotus pakte dit keer mijn rug aan . ze voelt precies waar de prblemen zitten en pakt ze perfect aan !

Great Treatment

★★★★★
5 5 1
Every time I travel to Nederlands, I come to white lotus! Because it's just the best! When I came for my first time, I was amazed, that it is located in a normal residential. But it doesn't matter! Important is the result. And it is perfect. I had a lot of pain - all is gone after two treatsments.

groot talent

★★★★★
5 5 1
Dit adres is een grote aanrader, Ik heb de klassieke thai massage en de deep tissue massage genomen en beide werden in perfectie uitgevoerd. Adres is gewoon woonhuis met de massagekamer op zolder. je krijgt een parkeerkaart voor je auto. DOEN!

Zeer voor herhaling vatbaar

★★★★★
5 5 1
Precies die plekken behandeld die pijnlijk waren.Ik voel nu al een hele verbetering.

Zeer voor herhaling vatbaar

★★★★★
5 5 1
Precies die plekken behandeld die pijnlijk waren.Ik voel nu al een hele verbetering.

Deep tissue massage

★★★★★
5 5 1
Vriendelijk mevrouw en een hele goede massage gehad. Voor herhaling vatbaar

Geweldig!

★★★★★
5 5 1
Geweldige massage. In het verleden altijd met een ontevreden gevoel naar huis totdat deze dame mij onderhanden had genomen. Deep tissue massage genomen die soms op het randje van de pijngrens is maar t zeker waard was

prima weer

★★★★★
5 5 1
2de keer nu geweest en het was weer perfect. Goede massage gehad

Zeer voor herhaling vatbaar

★★★★★
5 5 1
De masseuse weet precies die plekken te vinden die pijnlijk zijn en dan volgt een adequate behandeling.

Vakvrouw!

★★★★★
5 5 1
Zonder overdrijven kan ik zeggen dat dit de beste massage is die ik ooit heb gehad!

★★★★★
5 5 1

★★★★★
5 5 1