Onze Behandelingen

Oliemassage, met behulp van geurende olieën wordt een heerlijk ontspannende massage gegeven zodat u weer de energie heeft om alles te doen waar u zin in heeft.

Aroma Therapy, met gearomatiseerde olie wordt een ontspannende massage gegeven.

De kruiden en bloemen in de olie zorgen ervoor dat klachten als slapeloosheid en hoofdpijn verminderen.

Voet & Hand massage, in het westen bekend als voetreflex therapie. Deze ontspannende massages op de handen en voeten kunnen pijnlijke (arthritis) vingers en voeten verhelpen. Voet massage stimuleert de interne organen en kan verschillende lichamelijke klachten verminderen.

Head & Shoulders massage, het hoofd en schouders worden heerlijk ontspannen gemasseerd. HIermee kunnen klachten als stress en hoofdpijn/migraine worden verholpen. Hiernaast zorgt deze massage voor een heerlijk ontspannen gevoel.

Thai Royal Massage, de Thaise koninklijke massage technieken. Eeuwenlang alleen beschikbaar voor de edelen en de rijkste mensen van Siam. Wordt gebruikt voor medische doeleinden, door de spieren te masseren in combinatie met acupressuur kunnen klachten als hoofdpijn, rugklachten, nekklachten woorden behandeld. Hiernaast is het ook mogelijk de andere organen in het lichaam te stimuleren en klachten te verminderen.

Traditionele Thaise Massage, werkt ontspannend en helend op het lichaam. Door de spieren te masseren en goed te strekken wordt de stroming van het bloed en de energiestromen hersteld.

Zweedse Massage, diepe olie massage waarmee pijnlijke spieren en pezen hersteld kunnen worden. Een echte deep tissue massage maar met olie.

Door het masseren van de spieren en het uitvoeren van acupressuur kunnen verschillende lichamelijke klachten verholpen worden.

Sport Massage, heeft u klachten of blessures die veroorzaakt zijn door uw gekozen sport. Dan kunnen wij uw klachten verminderen of herstellen. Afhankelijk van de blessure wordt een massage plan voorgelegd waarmee wij uw klachten kunnen verhelpen.

 

Onze Schoonheidsbehandelingen

 

Manicure/Pedicure, uw nagels worden geknipt, de nagelriemen en huid worden verzorgd en eventuele eelt wordt verwijderd. Hiernaast een hand en/of voetmassage en het lakken van uw nagels zit allemaal volledig inbegrepen in deze behandelingen.

Body scrub, uw huid wordt heerlijk zacht gescrubbed. Hierna wordt een voedende lotion aangebracht om uw huid heerlijk zacht te maken.
Het is ook mogelijk een Bodyscrub te combineren met een heerlijke Oliemassage of Aroma Therapy behandeling.

Facial Behandeling, Uw gezicht wordt gereinigd, gepeeled en gemasseerd. Hierna wordt een verzachtende masker aangebracht. Uw gezicht zal zachter en schoner aanvoelen als ooit tevoren.

Waxing Wij kunnen u ook helpen met het verwijderen van ongewenste haren. Onze specialiste is zeer bedreven in het waxen van het lichaam. Wij beloven u een snelle en grondige behandeling. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de benodigde behandeling.