Wie zijn wij:
Onze therapuete is een authentieke Thaise gediplomeerde massage Therapeute. Wij hebben alle benodigdheden om uw behandeling op de meest aangename manier af te handelen. U zult nog nooit een soortgelijke massage gehad hebben in Nederland.
Onze masseuse heeft meer dan 25 jaar ervaring opgedaan als massage therapeute bij sommige van de beste Spa’s in Bangkok en omstreken. Ook heeft zij jarenlang lesgegeven in deze oude Thaise traditie. U bent in de allerbeste handen wanneer u bij ons op bezoek komt.
Ze kent vele stijlen van massage zoals Traditionele Thaise massage, Royal Thai Massage, olie massage, Zweedse massage, Aromatherapie massage, Sport massage en vele andere. Afhankelijk van de soort massage en uw persoonlijke wensen kunnen wij de kracht en diepte van de massage aanpassen. Voor de duidelijkheid, wij voeren GEEN erotische massages uit.

 

 

 

In Thailand wordt massage, onder andere, op dezelfde manier toegepast als de fysiotherapie in de westerse wereld. Door sport incidenten, gewoon van het leven genieten of medische ingrepen en operaties kunnen spieren en pezen in het lichaam verkrampen. Deze krampen kunnen de bloedsomploop in het lichaam verstoren. Hierdoor voelt u zich ongemakkelijk en wordt de heling van het lichaam vertraagd. Door de bloedsomploop te stimuleren en deze spieren zich te laten ontspannen kunnen klachten sneller verminderen en bent u weer snel ter been. Wanneer u met een medische probleem komt stellen wij eerst een duidelijk behandelingsplan op om ervoor te zorgen dat u weet wat er gaat gebeuren en hoelang wij schatten dat dit gaat duren. Aan de hand hiervan willen wij ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk weer van het leven kunt genieten.
Wij voeren geen erotische massages uit, onze massages zijn uitsluitend voor therapeutische doeleinden.
Naast massage kunt u bij ons terecht voor de verzorging van uw huid en nagels. Wij hebben verschillende behandelingen zoals scrubs, peelings, maskers, lakken en cremes om ervoor te zorgen dat u volledig ontspannen en stralend bij ons de deur uit gaat.